تلفن تماس : ۴۰۸۰-۰۳۱ | ۳۲۲۵۲۵۵۵-۰۳۱
logo-moayedi

اسباب‌کشی آسان، ترفندهای بسته‌بندی در کمترین زمان

ترفندهای بسته‌بندی در کمترین زمان

 بسته‌بندی‌ وسایل خانه به هنگام جابه‌جایی لزوماً نیاز به ماه‌ها زمان ندارد. ممکن است به نظرتان عجیب برسد، اما بسیاری از افراد حتی در کمتر از یک ماه از پس این کار برآمده‌اند، چراکه بستگی به میزان تجربه و تمرین شما دارد؛ برای مثال من در جابه‌جایی خانه تنها زمانی که به این کار اختصاص دادم، روزهای آخر هفته بود. بعد از آن هم بارها و بارها به افراد کمک کردم تا از این چالش، موفق و سربلند بیرون بیایند. با ما همراه باشید تا در این مطلب با رازهایی برای بسته‌بندی سریع‌تر وسایل با سختی کمتر آشنا شویم که ساقدوش‌بار با شما در میان می‌گذارد.

1- از اسباب کشی منزل خود نترسید!

اگر نگران باشید و بترسید، قطعاً به موفقیت هم دست نخواهید یافت، پس نفس عمیق بکشید و کار خود را شروع کنید. برای شروع به دنبال تهیه لیستی باشید که در آن چیزهایی را که به هنگام بسته‌بندی وسایل خود احتیاج دارید، یادداشت کنید؛ از جعبه گرفته تا چسب و… . قطعا وجود چنین لیستی در افزایش سرعت شما در کار بسته‌بندی بسیار کارآمد خواهد بود. اینکه لیستی کامل و جامع ترتیب دهید به شما کمک می کند تا ذهن خود را مدیریت کرده و دقیقا بدانید که به دنبال چه چیزهایی هستید؛ بنابراین خیالتان نیز راحت‌تر خواهید شد.

2- وسایل خود را در اسباب‌کشی پاکسازی کنید

بعد از تهیۀ فهرستی از لوازم و کارهایی که به آنها احتیاج دارید، نوبت به پاکسازی وسایل و لوازم می‌رسد. از تمام وسایل اضافه، قبل از بسته‌بندی آنها خلاص شوید! کیسه زباله‌ای بردارید، در تمام خانه بچرخید و از شر تمام وسایلی که به آنها احتیاجی ندارید، راحت شوید. چراغ قوه‌های خراب، اسباب‌بازی‌های شکسته، پازل‌هایی که تکه‌هایشان گم شده و هر چیزی که دیگر به دردتان نمی خورد. به این نکته هم دقت کنید که باید حواستان باشد بعد از انجام این کار، هیچ وسیله‌ای ناقص نماند.

3- در جابه‌جایی منزل خود، ظروف شکستنی را دسته‌بندی کنید

ظروف شکستنی در دکوراسیون آشپزخانه احتیاج به توجه بیشتری دارند، تا حدی که توصیه می‌کنیم کار بسته‌بندی خود را از این قسمت آغاز کنید. با این کار یک تیر و چند نشان زده‌اید، علاوه بر اینکه نظم و ترتیبی به کار خود می دهید و مانع شکستن ظروف می‌شوید، از صرف هزینه‌های اضافه در این خصوص نیز جلوگیری کرده‌اید.

برای جلوگیری از ضربه به جعبه‌های ظروف شکستنی خود، از حوله‌های بزرگ استفاده کرده و آنها را در کف و دیواره‌های جعبه قرار دهید. بعد از آن هم می‌توانید از یک لباس یا حوله دیگری روی ظروف در جعبه استفاده کنید.

نکته: پیشنهاد مفید دیگری که برایتان داریم این است که روی جعبه‌هایی که مربوط به ظروف شکستنی هستند، یادداشتی بزنید که یادتان نرود. این کار به شما کمک می کند تا زمانی که به منزل جدید خود رفتید و خواستید جعبه ها را باز کنید، بتوانید با سرعت بیشتری جعبه مورد نظر خود را پیدا کنید.

4- در اسباب‌کشی، کمد خود را پاکسازی کنید

راه دیگر برای جمع‌آوری لباس‌ها این است که آن‌ها را از کمد درآورده و در جعبه‌ای گذاشته یا به میله‌ای آویزان کنید. با این کار می‌توانید حمل و نقل و جابه‌جایی کمد لباس خود را آسان‌تر کنید.

اگر هم قفسه‌هایی از ژاکت، کت، کفش و لوازمی از این دست دارید، می‌توانید باز هم از جعبه‌هایی برای تفکیک و طبقه‌بندی آن‌ها استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که روی تک‌تک این جعبه‌ها اسم بخورد و هیچ چیزی از لیست شما از قلم نیفتد.

نکته: این مرحله از کار شما با استفاده از یک جعبه خالی برای گذاشتن وسایل ریزی مانند دکمه‌های لباس، گیره و… به آسانی به پایان خواهد رسید.

5- وسایل اتاق خواب خود را جداگانه بسته‌بندی کنید

در این مرحله روی لوازم شخصی و وسایل جانبی خودتان تمرکز کنید. سعی کنید اقلام مشابه را در یک جعبه قرار دهید. یک جعبه مخصوص کفش‌ها، یک جعبه کتاب و به همین ترتیب تمامی وسایل را طبقه‌بندی کنید.

نکته: اگر هرکدام از این وسایل شکننده هستند از لباس‌های خود برای حفاظت از آن‌ها و ضربه نخوردن استفاده کنید.

‫3 نظر

  • شقایق دهقان گفت:

    درود
    سایت بسیار خوبی دارید و مطالب مفیدی در زمینه خانه داری دارید.

  • شراره فراهانی گفت:

    از اینکه سایت شما را پیدا کردم بسیار خوشحالم. اطلاعات دقیق و مفیدی در زمینه خانه‌داری دارد.

  • زهرا زبیدی گفت:

    این صفحه مفید بود، اما در مورد هزینه‌های مربوط به بسته‌بندی و حمل وسایل سنگین در اصفهان توضیحی نداده‌اید. آیا اطلاعات بیشتری دارید؟

  • نظرات بسته شده است.

    تماس تلفنی